Brvnare Drveni Kutak Sekulici Tara

Pozovite za cenu
Smeštaj Sve

7788

ID objave

Opis objekta

Svaka brvnara ima kablovsku televiziju, wi-fi internet, kupatilo i komplet opremljenu kuhinju, kao i kamin, koji će vam pružiti pravi planinski ugođaj. Mogućnost dogrevanja sa norveškim radijatorima.

Postoje dve manje vikendice, makismalnog kapaciteta do 4 osobe. U prizemlju se nalazi ugaona garnitura, koja se rasklapa u ležaj za dve osobe, a u potkrovlju tri kreveta.

Velika brvnara prima maksimalno 8 osoba. U prizemlju se takođe nalazi ugaona garnitura na razvlačenje, a u potkrovlju su tri sobe (jedna sa dva kreveta, jedna sa jednim krevetom i jedna sa bračnim krevetom i foteljom na razvlačenje). Dve sobe imaju mogućnost izlaska na terase.

Vikendice se nalaze u mestu Sekulici, na 6km udaljenosti od naselja Mitrovac.

Adresa

Adresa: Коњска Река, Србија
  • Država: Serbia
  • Okrug: Zlatiborski okrug
  • Grad Tara
Otvori Google Mapu

Mi se nalazimo

Kontakt

Ime: Tanja

veselinovtanja@gmail.com

Slični objekti

Kuća Karajić Šargan

Smeštaj

Sve

Kuća Karajić Šargan

Pozovite za cenu
5 месеци ago

Objekat se nalazi u Šarganu u neposrednoj blizini stanice Šarganska osmica, Kremana i Mokre Gore. Objekat prima do 4 osobe.

1
1
Brvnare Krstigora

Smeštaj

Sve

Nebojša i Zorica Ninković
4 месеца ago

Naše brvnare nalaze se na Sekuliću(okolina Zaovina). U ponudi se nalaze dve brvnare Brvnara Krstigora 1 i Brvnara Krstigora 2. U zavisnosti od broja osoba koje dolaze. U okviru brvnara nalazi se veliko dvorište sa dečijim igralištem,sauna,roštilj,Wi-Fi i još po nešto. Brvnara Krstigora 2 raspolaže sa velikom zastakljenom terasom na ulazu, velikim dnevnim boravkom sa […]

2.3
1
Konak Mandića avlija

Smeštaj

Sve

3 месеца ago

Konak Mandića avlija se nalazi na planini Tari, u selu Zaovine.Poseduje 3 dvokrevetne spavace sobe i toalet na spratu, 1 dvokrevetnu sobu, kupatilo, dnevni boravak i trpezariju u prizemlju.Jezero je udaljeno oko 400m.Vikendica je uz asfaltni put.

4
1