Brvnare Drveni Kutak Sekulici Tara

Pozovite za cenu
Smeštaj Sve

7788

ID objave

Opis objekta

Svaka brvnara ima kablovsku televiziju, wi-fi internet, kupatilo i komplet opremljenu kuhinju, kao i kamin, koji će vam pružiti pravi planinski ugođaj. Mogućnost dogrevanja sa norveškim radijatorima.

Postoje dve manje vikendice, makismalnog kapaciteta do 4 osobe. U prizemlju se nalazi ugaona garnitura, koja se rasklapa u ležaj za dve osobe, a u potkrovlju tri kreveta.

Velika brvnara prima maksimalno 8 osoba. U prizemlju se takođe nalazi ugaona garnitura na razvlačenje, a u potkrovlju su tri sobe (jedna sa dva kreveta, jedna sa jednim krevetom i jedna sa bračnim krevetom i foteljom na razvlačenje). Dve sobe imaju mogućnost izlaska na terase.

Vikendice se nalaze u mestu Sekulici, na 6km udaljenosti od naselja Mitrovac.

Adresa

Adresa: Коњска Река, Србија
  • Država: Serbia
  • Okrug: Zlatiborski okrug
  • Grad Tara
Otvori Google Mapu

Mi se nalazimo

Kontakt

Ime: Tanja

veselinovtanja@gmail.com

Slični objekti

Brvnare Krstigora

Smeštaj

Sve

Nebojša i Zorica Ninković
6 месеци ago

Naše brvnare nalaze se na Sekuliću(okolina Zaovina). U ponudi se nalaze dve brvnare Brvnara Krstigora 1 i Brvnara Krstigora 2. U zavisnosti od broja osoba koje dolaze. U okviru brvnara nalazi se veliko dvorište sa dečijim igralištem,sauna,roštilj,Wi-Fi i još po nešto. Brvnara Krstigora 2 raspolaže sa velikom zastakljenom terasom na ulazu, velikim dnevnim boravkom sa […]

2.3
1
Vila Tatjana Zlatibor

Smeštaj

Sve

3 седмице ago

Planinska kuća izgrađena i opremljena u modernom stilu okružena borovom šumom za odmor i rekreaciju svih generacija. Kuća je izgrađena na dva nivoa. Na donjem nivou se nalazi kuhinja, dnevni boravak i kupatilo, dok na gornjem nivou je deo za spavanje sa velikim bračnim krevetom. Poseban osećaj pruža terasa sa prelepim pogledom na dvorište naše […]

1
1