Etno kuća Rakidžija

8984

ID objave

27

Spavaće sobe

2

Kupatila

Opis objekta

Etno kuća Rakidžija, novo izgrađeni objekat na 3km od granice sa Crnom Gorom, kad idete preko Pljevalja, Prijepolje, selo Jabuka. Etno kuća pored smeštaja i seoske domaće kuhinje, nudi i splavarenje Limom, kajak rekom Uvac, zimske sportove, planinarenje,posete svetski poznatom manastiru Mileševi, obilazak kanjona reke Mileševke koja ima rezervat zastićen UNESKOM, koji je poznat po hranilištu za Beloglave supove. Nudimo i obilazak prelepih slapova Sopotnice. Dođite, sigurno ćemo pronaći nešto i za Vas!

Adresa

Adresa: Etno kuća „ Rakidzija", Јабука, Србија
  • Država: Serbia
  • Okrug: Zlatiborski okrug
  • Grad Prijepolje
Otvori Google Mapu

Mi se nalazimo

Kontakt

Etno kuća Rakidžija

Vlasnik objekta
tvvist@gmail.com
Drugi objekti

Slični objekti

Camp Viljamovka Kremna

Smeštaj

Sve

Camp Viljamovka Kremna

Pozovite za cenu

Smeštaj Camp Viljamovka nudi besplatan WiFi. Nalazi se u mestu Kremna, na 25 km od Zlatibora i na 9 km od Mokre Gore. U smeštaju mogu boraviti i kućni ljubimci. Ovaj smeštaj ima trpezariju i kuhinju sa rernom i mikrotalasnom pećnicom. Takođe sadrži sopstveno kupatilo sa tušem. Peškiri i posteljina su obezbeđeni. Privatan parking se […]

1
Kuća za odmor Drina & Tara

Smeštaj

Sve

Kuća za odmor Drina & Tara

Pozovite za cenu
11 месеци ago

Novoizgrađeni objekat koji raspolaze kapacitetom za 4 osobe,nalazi se na obroncima planine Tare.U blizini jezera Perućac,manastira Rača,Bajine Bašte,Drine.Poseduje prostrano dvorište sa letnjikovcem i rostiljem.

1
1
Garden House BB

Smeštaj

Garden House BB

Pozovite za cenu
9 месеци ago

Kuća se nalazi u centru grada. Reka Drina je na samo 1 km od objekta, jezero Perućac 13 km, planina Tara 16 km. Maksimalan broj osoba u kući je 6.Za sve ostale informacije pozvati broj 064 896 91 95.

4
1