Vikendica Drinska Vila

Pozovite za cenu
Smeštaj Sve

8427

ID objave

1

Spavaća soba

1

Kupatilo

Opis objekta

Ukoliko želite da se odmorite od urbane sredine i provedete kvalitetno vreme u prirodi, okruženi porodicom i prijateljima, biće nam čast da vas ugostimo.

Vikendica Drinska vila se nalazi na 150 metara od kupališta na jezeru Perućac i idealna je za zasluženi „beg“ od grada i gužve. Takođe, blizina reke Drine i planine Tare čini ovo mesto idealnim za vas ukoliko ste ljubitelji dugih šetnji, plivanja, vožnji čamcem po jezeru i mnogih drugih letnjih aktivnosti.

Vikendica ima dnevnu sobu, kuhinju, kupatilo i spavaću sobu. Takođe, postoji i letnja kuhinja, bašta i terasa, i zidani roštilj tako da smo sigurni da ćete uživati napolju.

Na spratu u spavaćoj sobi se nalazi 6 singl kreveta, a ukoliko je potrebno više mesta za spavanje možete iskoristiti ugaonu garnituru u dnevnoj sobi.

Takođe, na raspolaganju su vam parking mesta. Možete videti na slikama da postoji rampa gde možete parkirati vozila.

Naravno, bez interneta se ne može, tako da će vam biti dostupan internet i osnovni kanali televizije.

Posetite nas na sajtu

https://drinskavilla.wixsite.com/drinskavilla

 

Adresa

Adresa: Perućac, Србија
  • Država: Serbia
  • Okrug: Zlatiborski okrug
  • Grad Bajina Bašta
Otvori Google Mapu
  • ID objave 8427
  • Cena Pozovite za cenu
  • Tip objekta Vikendica
  • Kategorija Smeštaj, Sve
  • Spavaće sobe 1
  • Kupatila 1
  • Broj kreveta 1

Mi se nalazimo

Kontakt

Mira Karalić

Vlasnik objekta
mirakaralic111@gmail.com
Drugi objekti

Slični objekti

Vikendica na Sokolini Tara

Smeštaj

Sve

Vikendica na Sokolini Tara

Pozovite za cenu
Ljiljana Živanović
2 месеца ago

Vikendica na Sokolini Tara se nalazi na Sokolini, planina Tara.Objekat raspolaze sa dnevnom sobom u prizemlju,u sklopu sa potpuno opremljenom kuhinjom i trpezarijom.Takodje u prizemlju se nalazi kupatilo. Na spratu se nalaze dve dvokrevetne spavaće sobe,a garnitura u prizemlju ima funkciju razvlačenje za spavanje.Vikendica je kompletno renovirana pre Nove godine i sve je novo.Objekat raspolaze […]

2
1
Dom Sneže i Toketa

Smeštaj

Sve

Snežana Tošić
2 месеца ago

Objekat Dom Sneže i Toketa se nalazi u Kremnima, naselju između planina Tare i Zlatibora. Smeštajni objekat je površine 60m2, na dva nivoa. U prizemlju se nalazi opremljena kuhinja (sudovi, escajg, električni šporet, pekač, frižider), dnevni boravak (sto za ručavanje, trosed na razvlačenje, Tv sa kablovskim kanalima, šporet na drva), spavaća soba sa bračnim krevetom, […]

2
1