Vila Barović i SPA

Pozovite za cenu
Smeštaj Sve

9973

ID objave

15

Spavaće sobe

15

Kupatila

Opis objekta

Vila Barović & SPA

Vila Barović & SPA posluje uspešno već 8 godina, do sada je 2 puta renovirana, a obimnije renoviranje je poslednji put bilo 2019.godine. Posluje pod okriljem domaće hotelske grupe „Family Heritage Hotels“ koja pored objekta „Vila Barović & SPA“ poseduje još jedan hotel sa 4 zvezdice u Beogradu, Hotel Heritage.

Osnivač ove hotelske grupe je uspešna građevinska kompanija „ITG“ doo Smederevo, koja postoji već 28 godina, osnovana 1992.godine. Vila Barović je nazvana po prezimenu vlasnika građevinske kompanije, koja je i izgradila ovaj objekat.

Vila Barovic Apartmani

Cilj nam je da našim gostima uvek pružimo jedno prijatno, udobno domaćinsko iskustvo i da gosti uvek dobiju najbolji odnos cena-kvalitet. Zahvaljujući idealnoj lokaciji, ali i planini na kojoj se nalazi, Vila Barović vam pruža mogućnost veoma aktivnog ali i mirnijeg, relaksirajućeg odmora i boravka.

Objekat je projektovan tako da spolja predstavlja spoj prirode i savremenog gradjevinarstva, koristeći samo prirodne materijale u spoljnoj obradi, drvo i kamen. Enterijer objekta projektovana je u modernom stilu, gde je spojem udobnog nameštaja i tehnologije nastojano da se zadovolje sve potrebe savremenog gosta.

Adresa

Adresa: Villa Barović, Naselje Palisad bb
  • Država: Serbia
  • Okrug: Zlatiborski okrug
  • Grad Zlatibor
  • Poštanski broj: 31315
Otvori Google Mapu

Mi se nalazimo

Kontakt

Vila Barović & SPA

Vlasnik objekta
sales@heritagebelgrade.com
Drugi objekti

Slični objekti

Vikendica Zlatibor Djepeto

Smeštaj

Sve

Vikendica Zlatibor Djepeto

Pozovite za cenu
3 месеца ago

Vikendica Zlatibor Djepeto se nalazi u mirnom delu Zlatibora. Udaljena od centra 1,9 km, na putu ka Sirogojnu. Objekat ima 80 m2, dve spavaće sobe sa po jednim francuskim i jednim singl krevetom, konfornim dnevnim boravkom i kuhinjom, kupatilo i dve terase. U dvorištu vikendice je parking mesto, roštilj i igraonica za decu sa toboganom. […]

1
1
Apartman Iva Zlatibor

Smeštaj

Sve

Apartman Iva Zlatibor

Pozovite za cenu
Ivana
1 месец ago

Apartman se nalazi na 300 m od glavnog trga. Preko puta crkve, okruzen zelenilom, u mirnoj ulici a opet blizu centra grada. Maxi je udaljen 500 m. U nasem apartmanu osecacete se kao kod kuce, imate sve sto je potrebno za kvalitetan odmor. Parking ispred zgrade je besplatan! Za vise informacija kontaktirajte me Ivana 065/9985-777

1
1